Advertisement

Max Verstappen Hongarije / 'Winnen in Hongarije zou mooiste antwoord zijn van Max ... / In de race, verrassend gewonnen door de fransman esteban ocon vlak voor sebastian vettel, finishte de nederlander op een 10e plaats.

Max Verstappen Hongarije / 'Winnen in Hongarije zou mooiste antwoord zijn van Max ... / In de race, verrassend gewonnen door de fransman esteban ocon vlak voor sebastian vettel, finishte de nederlander op een 10e plaats.. Na de commotie die ontstond omwille van de aanrijding tussen lewis hamilton en max verstappen en. Red bull racing repareerde zijn auto vliegensvlug: Dit weekend is de hungaroring het decor voor de elfde grand prix van het seizoen. Zo werd max verstappen op tijd weer fit voor gp van hongarije. Max verstappen eindigde de trainingsdag in hongarije op de de derde plaats achter valtteri bottas en lewis hamilton.

Ja, dat sowieso, zegt max. De strijd om de wereldtitel tussen max verstappen en lewis hamilton krijgt een steeds meeslepender en dramatischer karakter. Na het drama voor verstappen in silverstone heeft de red. Kan me niet schelen als ik deze motor opblaas! Max verstappen heeft de snelste tijd neergezet tijdens de eerste vrije training voor de grand prix van hongarije.

Motor uit gecrashte bolide Verstappen functioneert goed ...
Motor uit gecrashte bolide Verstappen functioneert goed ... from www.rtlnieuws.nl
Het was goed om te zien dat max geen nadelige gevolgen ondervindt van zijn crash in silverstone, zei technisch directeur toyoharu tanabe van honda f1. Gepubliceerd op 01 aug 2021 11:36. Het wordt opnieuw aanpassen voor de teams en rijders. Hamilton werd 3e en staat nu op 192 punten in het klassement. Zo werd max verstappen op tijd weer fit voor gp van hongarije. Max verstappen startte vier grand prixs op rij vanaf pole position, maar moet zondag bij de gp van hongarije de eerste startplek weer eens aan lewis hamilton laten. Max verstappen vangt de grand prix van hongarije aan vanaf de derde startpositie. Tijdens de kwalificatie op zaterdagmiddag zette de nederlander een 1.15.840 op het bord, waarmee hij zich achter beide mercedessen moet scharen.

Het is in elk geval een race die max verstappen en zijn team red bull racing.

Dit weekend is de hungaroring het decor voor de elfde grand prix van het seizoen. Ja, dat sowieso, zegt max. Max verstappen eindigde de trainingsdag in hongarije op de de derde plaats achter valtteri bottas en lewis hamilton. In de race, verrassend gewonnen door de. Na het drama voor verstappen in silverstone heeft de red. De strijd om de wereldtitel tussen max verstappen en lewis hamilton krijgt een steeds meeslepender en dramatischer karakter. De limburger staat achter de mercedessen van lewis hamilton en valtteri bottas op de hungaroring. De nederlander, die de eerste training nog als snelste afsloot, moest valtteri. Max verstappen en lando norris zullen tijdens de persconferentie voorafgaand aan de grand prix van hongarije een duo vormen. Kan me niet schelen als ik deze motor opblaas! Verstappen reed in de eerste vrije training de snelste tijd en kwam in de tweede oefensessie tot de derde tijd, op drie tienden van snelste man valtteri bottas. Hamilton werd 3e en staat nu op 192 punten in het klassement. Op de 4.381 meter lange hungaroring reed valtteri bottas in zijn mercedes de tweede tijd, gevolgd door zijn teamgenoot lewis hamilton op p3.

Hamilton werd 3e en staat nu op 192 punten in het klassement. De grand prix van hongarije in 2018 was er eentje waarin max verstappen de finish niet haalde. Max verstappen heeft tijdens de eerste oefensessie voor de gp van hongarije de snelste tijd gereden. De nederlander stapte nog voordat de rb16b de garage in werd geduwd uit zijn auto, waaruit al op te maken viel dat hij verre van tevreden was met het geleverde materiaal. Max verstappen heeft de snelste tijd neergezet tijdens de eerste vrije training voor de grand prix van hongarije.

Snelste tijd voor Max verstappen in eerste training ...
Snelste tijd voor Max verstappen in eerste training ... from www.racexpress.nl
Ja, dat sowieso, zegt max. Max verstappen heeft vrijdag bij de tweede vrije training voor de grand prix van hongarije de derde tijd genoteerd. De nederlander begon het weekend vanochtend met de snelste tijd (1.17,555) in de eerste vrije training, vlak. Horner begrijpt onvrede verstappen en perez in hongarije. Na het drama voor verstappen in silverstone heeft de red. Gepubliceerd op 01 aug 2021 11:36. Max verstappen heeft tijdens de eerste vrije training, in aanloop naar de grand prix van hongarije, de snelste tijd gereden en begint daarmee op de best mogelijke manier aan het weekend in budapest. Dit weekend is de hungaroring het decor voor de elfde grand prix van het seizoen.

Op de 4.381 meter lange hungaroring reed valtteri bottas in zijn mercedes de tweede tijd, gevolgd door zijn teamgenoot lewis hamilton op p3.

De nederlander begon het weekend vanochtend met de snelste tijd (1.17,555) in de eerste vrije training, vlak. Het wordt opnieuw aanpassen voor de teams en rijders. Horner begrijpt onvrede verstappen en perez in hongarije. Op papier kunnen wij niet beweren dat we tot de favorieten behoren. lewis hamilton botste vorig weekend met max verstappen en pakte een controversiële overwinning op silverstone. Max verstappen heeft tijdens de eerste oefensessie voor de gp van hongarije de snelste tijd gereden. Lewis hamilton tekende voor de derde tijd en moest 0.167 toegeven op de. Ja, dat sowieso, zegt max. Het moment met de media zal plaatsvinden op donderdag 29 juli aan het einde van de middag. De nederlander bevestigt zo zijn favorietenrol voor dit raceweekend. Verstappen reed in de eerste vrije training de snelste tijd en kwam in de tweede oefensessie tot de derde tijd, op drie tienden van snelste man valtteri bottas. Max verstappen startte vier grand prixs op rij vanaf pole position, maar moet zondag bij de gp van hongarije de eerste startplek weer eens aan lewis hamilton laten. Max verstappen eindigde de trainingsdag in hongarije op de de derde plaats achter valtteri bottas en lewis hamilton. Hamilton werd 3e en staat nu op 192 punten in het klassement.

Tijdens de kwalificatie op zaterdagmiddag zette de nederlander een 1.15.840 op het bord, waarmee hij zich achter beide mercedessen moet scharen. In de race, verrassend gewonnen door de fransman esteban ocon vlak voor sebastian vettel, finishte de nederlander op een 10e plaats. Zo werd max verstappen op tijd weer fit voor gp van hongarije. Het moment met de media zal plaatsvinden op donderdag 29 juli aan het einde van de middag. Het lijkt erop dat max verstappen helemaal klaar is voor de grand prix van hongarije.

Formule 1 GP Hongarije: Verstappen rijdt in de punten door ...
Formule 1 GP Hongarije: Verstappen rijdt in de punten door ... from images.gids.tv
Vorig jaar tijdens gp hongarije: Het is in elk geval een race die max verstappen en zijn team red bull racing. Het wordt opnieuw aanpassen voor de teams en rijders. Max verstappen eindigde de trainingsdag in hongarije op de de derde plaats achter valtteri bottas en lewis hamilton. Lewis hamilton tekende voor de derde tijd en moest 0.167 toegeven op de. Dit weekend is de hungaroring het decor voor de elfde grand prix van het seizoen. Zo werd max verstappen op tijd weer fit voor gp van hongarije. Aan max wordt gevraagd hoe hij de afgelopen twee weken beleefd heeft en of hij de crash van zich af heeft kunnen zetten.

Ja, dat sowieso, zegt max.

Max verstappen eindigde de trainingsdag in hongarije op de de derde plaats achter valtteri bottas en lewis hamilton. Max verstappen heeft tijdens de eerste oefensessie voor de gp van hongarije de snelste tijd gereden. Dit weekend is de hungaroring het decor voor de elfde grand prix van het seizoen. Op papier kunnen wij niet beweren dat we tot de favorieten behoren. lewis hamilton botste vorig weekend met max verstappen en pakte een controversiële overwinning op silverstone. Het moment met de media zal plaatsvinden op donderdag 29 juli aan het einde van de middag. De nederlander begon het weekend vanochtend met de snelste tijd (1.17,555) in de eerste vrije training, vlak. Het was goed om te zien dat max geen nadelige gevolgen ondervindt van zijn crash in silverstone, zei technisch directeur toyoharu tanabe van honda f1. Na het drama voor verstappen in silverstone heeft de red. Lewis hamilton tekende voor de derde tijd en moest 0.167 toegeven op de. Ja, dat sowieso, zegt max. Max verstappen crasht tijdens ronde naar grid. Op een tot maar liefst 62 graden celsius opgewarmde hungaroring werd. Hamilton tikte zijn nederlandse rivaal op hoge snelheid van.

Posting Komentar

0 Komentar