Advertisement

Trabzonspor - Gençlerbi̇rli̇ği̇ : 0fdny Dub2jbjm : Gibi merak ettiğiniz detaylar bu haberde.

Trabzonspor - Gençlerbi̇rli̇ği̇ : 0fdny Dub2jbjm : Gibi merak ettiğiniz detaylar bu haberde.. 90' vedat muriqi, rakip ceza sahasına girmeden kaleye şut çekiyor, kaleci onur kıvrak kurtarıyor. Haftasında gençlerbirliği, trabzonspor'u konuk etti. 29 nisan 2017 cumartesi 21:01. Gençlerbirliği ise 4 hafta sonunda puanla tanıştı. 90' gol ogenyi onazi ile trabzonspor farkı 2'ye çıkarıyor.

Ligde üst sıralardan kopmak istemeyen trabzonspor, gençlerbirliği karşısında 3 puanın peşindeydi. Haftasında gençlerbirliği, trabzonspor'u konuk etti. Ligin namağlup takımlarından trabzonspor, bu sonuçla 4. Gibi merak ettiğiniz detaylar bu haberde. Trabzonspor, gençlerbirliği'nden berat özdemir'i transfer etti.

68mqr9yxuaiuvm
68mqr9yxuaiuvm from img.fotospor.com
Spor toto süper lig'e verilen millî aranın ardından trabzonspor ile gençlerbirliği medical park stadı'nda karşı karşıya geldi. Hafta maçında gençlerbirliği'ni konuk etti. Başkent ekibi ise ilk kez puanla tanıştı. Zirve yolunda kritik 2 puanı evinde bırakan trabzon, 8. Süper lig'de gençlerbirliği'ni konuk eden trabzonspor, ligin 3. Trabzonspor, bu sezon 2 maçlarında gençlerbirliği ile oynadı. Trabzonspor ile gençlerbirliği , süper lig 4. Haftasında trabzonspor, gençlerbirliği'ni konuk etti.

Hafta maçında gençlerbirliği'ni konuk etti.

Haftasında trabzonspor evinde gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Haftasındaki fenerbahçe maçının 11'ine göre 2 farklı oyuncuyla sahaya çıktı. Hafta maçında gençlerbirliği'ni konuk etti. 29 nisan 2017 cumartesi 21:01. Gençlerbirliği trabzonspor maçı özeti izle haberi ile birlikteyiz. Bu sonucun ardından trabzonspor 4. Haftasında trabzonspor gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Gençlerbirliği ise 4 hafta sonunda puanla tanıştı. Zirve yolunda kritik 2 puanı evinde bırakan trabzon, 8. Gibi merak ettiğiniz detaylar bu haberde. Gençlerbirliği'nin tek golü robert piris'in penaltıdan attığı golle geldi. Kez berabere kalıp puanını 6'ya çıkardı. Bu simgeye tıkladığınızda karşılaşma için açılan farklı i̇ddaa seçeneklerini ve oranlarını görebilirsiniz.

Süper lig'de gençlerbirliği'ni konuk eden trabzonspor, ligin 3. Trabzonspor, gençlerbirliği'nden berat özdemir'i transfer etti. Gençlerbirliği ise ilk puanını aldı. Hafta maçında karşı karşıya geldi. Trabzonspor'la anlaştığı öne sürülen, hatta gençlerbirliği cephesinden konuyla ilgili resmi açıklama da gelen berat özdemir'de son dakika gelişmesi yaşanıyor.

Lh Fja3m Ngdhm
Lh Fja3m Ngdhm from www.rizeninsesi.net
Başkent ekibi ise ilk kez puanla tanıştı. Haftasında trabzonspor, gençlerbirliği'ni konuk etti. Haftasında gençlerbirliği, trabzonspor'u konuk etti. Ligin namağlup takımlarından trabzonspor, bu sonuçla 4. Trabzonspor'un, gençlerbirliği karşısındaki dizilişi nasıl olmalı? Polomat, ferhat özdemir (gençlerbirliği), novak, hosseini (trabzonspor)ssegnon, stancu, sio. 90' gol ogenyi onazi ile trabzonspor farkı 2'ye çıkarıyor. Trabzonspor gençlerbirliği maç özeti merak konusu oldu.

Ligin namağlup takımlarından trabzonspor, bu sonuçla 4.

Haftasında trabzonspor evinde gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. 90' vedat muriqi, rakip ceza sahasına girmeden kaleye şut çekiyor, kaleci onur kıvrak kurtarıyor. Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri 80. Gençlerbirliği ise ilk puanını aldı. Hafta maçında karşı karşıya geldi. Polomat, ferhat özdemir (gençlerbirliği), novak, hosseini (trabzonspor)ssegnon, stancu, sio. Sofascore canlı skor trabzonspor ve gençlerbirliği arasındaki önceki maçların, h2h maçlarına göre sıralamasını bulabilirsiniz. Trabzonspor ile gençlerbirliği , süper lig 4. Haftasında trabzonspor gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Zirve yolunda kritik 2 puanı evinde bırakan trabzon, 8. Ligin namağlup takımlarından trabzonspor, bu sonuçla 4. Haftasında trabzonspor, gençlerbirliği'ni konuk etti. Lig, ligler, ziraat türkiye kupası, futbol, bilgi bankası, haberler, futbolcular, teknik adamlar, oyuncular, hakemler, maçlar, statlar, cezalar.

Trabzonspor sahasında ağırladığı gençlerbirliği'ni 2. Spor toto süper lig'e verilen millî aranın ardından trabzonspor ile gençlerbirliği medical park stadı'nda karşı karşıya geldi. 90' gol ogenyi onazi ile trabzonspor farkı 2'ye çıkarıyor. Trabzonspor'la anlaştığı öne sürülen, hatta gençlerbirliği cephesinden konuyla ilgili resmi açıklama da gelen berat özdemir'de son dakika gelişmesi yaşanıyor. Hafta maçında gençlerbirliği'ni konuk etti.

Genclerbirligi Trabzonspor 1 2 Mac Sonucu Ozet Fotomac
Genclerbirligi Trabzonspor 1 2 Mac Sonucu Ozet Fotomac from iaftm.tmgrup.com.tr
90' vedat muriqi, rakip ceza sahasına girmeden kaleye şut çekiyor, kaleci onur kıvrak kurtarıyor. Trabzonspor gençlerbirliği maçı geniş özeti ve golleri izle ve trabzon gençler maçı kaç kaç bitti? Trabzonspor'la anlaştığı öne sürülen, hatta gençlerbirliği cephesinden konuyla ilgili resmi açıklama da gelen berat özdemir'de son dakika gelişmesi yaşanıyor. Spor toto süper lig'e verilen millî aranın ardından trabzonspor ile gençlerbirliği medical park stadı'nda karşı karşıya geldi. Ts gençlerbirliği özet dakikalarında 4 gol sesi çıktı. Gençlerbirliği'nin tek golü robert piris'in penaltıdan attığı golle geldi. Kez berabere kaldı ve puanını 6 yaptı. Ligde üst sıralardan kopmak istemeyen trabzonspor, gençlerbirliği karşısında 3 puanın peşindeydi.

Kez berabere kalıp puanını 6'ya çıkardı.

Hafta maçında gençlerbirliği'ni konuk etti. Bu sonucun ardından trabzonspor 4. Kez berabere kaldı ve puanını 6 yaptı. Ts gençlerbirliği özet dakikalarında 4 gol sesi çıktı. Spor toto süper lig'in 29. Trabzonspor, gençlerbirliği'nden berat özdemir'i transfer etti. Gençlerbirliği ise ilk puanını aldı. Hafta maçında karşı karşıya geldi. Zirve yolunda kritik 2 puanı evinde bırakan trabzon, 8. Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri 80. 29 nisan 2017 cumartesi 21:01. Ligde üst sıralardan kopmak istemeyen trabzonspor, gençlerbirliği karşısında 3 puanın peşindeydi. Voted 531 times vote count.

Posting Komentar

0 Komentar